Србин који је претучен у продавници: Албанац ме напао без разлога, а мене и оца су ухапсили

Танјуг
Србин који је претучен у продавници: Албанац ме напао без разлога, а мене и оца су ухапсили

ДОЊА БРЊИЦА - Младен Ђошић кога је у суботу увече претукао комшија Албанац у једном продајном објекту у Доњој Брњици код Приштине изјавио је данас након што је пуштен из болнице да је без икаквог разлога нападнут и да је том приликом задобио прелом носа и огреботине по лицу и глави.

Он је нагласио да се напад догодио око 21 сат када је са сином отишао у маркет да купи хљеб.

-У маркету је био један комшија који се скоро доселио. Ничим изазван, само је пришао, ја сам му рекао да се помјери и да ћу звати полицију и да не насрће на мене, одједном ме је ударио - рекао је Ђошић Танјугу.

Додао је да се за свега неколико минута од инцидента појавила тзв. косовска полиција која се грубо понашала према њему и његовом оцу.

-Мене су хапсили и мог болесног оца. Они су нас хапсили и приводили, мене су касније одвели у полицијску станицу, након тога и у болницу где су ме само пришили. Опет су ме вратили у полицијску станицу да дам изјаву, да би након тога отишао у болницу у Косовску Митровицу где су ми санирали поломљен нос и огреботине - рекао је Младен Ђошић.

Како наглашава, Албанац који га је физички напао је пре десетак дана долазио код њега у пластеник гдје се бахато понашао.

-Он је улазио у пластеник где је ломио паприку. Отац му је скренуо пажњу да нема потребе да ломи пошто ћемо ми да му уберемо паприку, што смо и урадили. Он је насрнуо на оца. После тога је долазио његов ујак да се извини - рекао је Младен Ђошић.

Према Ђошићевим ријечима, супруга Албанца који га је напао је припадник тзв. косовске полиције и додаје да вјерује да је то главни разлог оваквог понашања полиције.

-Полиција је више нас малтретирала, уместо да нас заштити. Овде нема никакве заштите за нас , такво је време дошло. Он се бахато понашао. Није био тренутак за овако нешто пред децом, ја га нисам провоцирао што су и сигурносне камере забележиле - рекао је он.

У селу Доња Брњица учестали су инциденти, па је тако прије неколико година пуцано на српску дјецу која су се налазила у школском дворишту.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана