Шокантно откриће: Наручила убиство мужа, па глумила уплакану удовицу

Г.С.
Шокантно откриће: Наручила убиство мужа, па глумила уплакану удовицу

БЕОГРАД - Дејан Пауновић је 5. августа пронађен мртав у мјесту Клокочевац код Мајданпека. Запаљени аутомобил је пронађен поред пута, а у њему угљенисано тијело Дејана.

Према тадашњим информацијама, сумњало се да је Дејан страдао у саобраћајној несрећи - да је слетио са пута, након чега се возило запалило. Ипак, након више од три мјесеца дошло је до језивог преокрета.

Његова супруга Слађана је медијима причала другу причу.

Оно што додатно буди језу у цијелом случају јесте да се ухапшена супруга оглашавала за медије након смрти Дејана, када је причала како је скрхана након смрти супруга.

- Не знам, тај дан ме чудна језа подилазила. Нервоза, некако сам чудан предосећај имала. Данима ми је причао да га прогањају мисли о оцу и кроз снове да му долази. Када су ми јавили, знала сам да се нешто лоше догодило. Кренула сам и кад сам дошла до Ниве, имала сам шта да видим. Од мог мужа је остао само пепео - рекла је његова супруга тада за "Блиц".

Наставила је да кроз сузе да прича о супругу, чије је убиство, испоставиће се касније, сама испланирала и наручила.

- Та слика ће ми остати за цели живот. Нисам хтела да се ради обдукција, нема разлога. Рекао ми је посљедње тог дана, када смо се чули, да ауто нема светла и да мобилним телефоном светли док вози јер преко моста пјешке није хтео да крене. Није ме послушао. Данас нам најмлађа кћеркица пуни осам месеци. Најстарији Стефан има само 9 година. Имамо још два мала сина, како ћу даље - причала је тада Слађана.

Дејан је из Мајданпека, радио је у руднику и иза себе је оставио четворо мале дјеце. Подсјетимо, Дејан је пронађен мртав само дан након прославе годишњице брака.

Наредила његово убиство

Полиција у Мајданпеку је ухапсила С. М. (25), Слађану П. (28) и седамнаестогодишњег мушкарца, сви из околине Мајданпека, због постојања основа сумње да су извршили кривично дјело тешко убиство.

С. М. и седамнаестогодишњак сумњиче се да су 5. августа, по претходном договору са Слађаном П., Дејановом супругом, која је пружала информације о кретању свог мужа, на локалном путу сачекали га и напали.

Када је он пришао свом паркираном аутомобилу, како се сумња, пришли су му и дрвеном мотком и бејзбол палицом, које је обезбиједила Слађана П. ударили више пута. Мушкарац је од задобијених повреда преминуо.

Сумња се да су затим С. М. и седамнаестогодишњи мушкарац тијело Дејана П. одвезли његовим возилом на друго мјесто локалног пута, гурнули аутомобил који се преврнуо и запалили га.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана