СНС на изборе на листи „Александар Вучић - Заједно можемо све“: Носилац Вучић, међу кандидатима Грујичићева и Шапић

Танјуг
СНС на изборе на листи „Александар Вучић - Заједно можемо све“: Носилац Вучић, међу кандидатима Грујичићева и Шапић

БЕОГРАД - Потпредсједница Српске напредне странке (СНС) Ана Брнабић саопштила је данас да ће та странка изаћи на све изборе на листи „Александар Вучић - Заједно можемо све“ и да ће носилац свих листа бити предсједник СНС-а Александар Вучић.

-Прва на листи за републичке изборе биће Даница Грујичић, особа коју зна цела земља и која је највећи стручњак у Србији и један од највећих у свету. Која је спасила на хиљаде живота и која може да изнесе вредности за које се боримо - рекла је Брнабић.

Она је додала да ће други на листи бити наш најцитиранији математичар Стојан Раденовић, а трећи генетичарка Јелена Беговић.

-Први на листи за београдске изборе биће потпредсједник странке Александар Шапић - најавила је Брнабић.

После сједница Предсједништва и Главног одбора странке, Брнабић је изјавила да је једногласно одлучено да ће слоган за кампању бити „Заједно можемо све“, јер су, како је рекла, показали да са „нашим народом заједно можемо све да урадимо и да Србија постане победничка земља у сваком погледу“.

-СНС ће ускоро имати још један састанак Председништва и Главног одбора на ком ће донети коначну одлуку о председничком кандидату, а СНС види Александра Вучића као свог кандидата. Свакако да СНС жели да Вучић буде наш кандидат, то је апсолутно најбоље за Србију и једина опција која гарантује да Србија настави да се развија овом брзином - рекла је Брнабић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана