СНС: Грађани позвани да масовно изађу на референдум и гласају за уставне промјене

Срна
СНС: Грађани позвани да масовно изађу на референдум и гласају за уставне промјене

БЕОГРАД - Српска напредна странка (СНС) позвала је грађане Србије да изађу на референдум у неђељу, 16. јануара и да гласају за уставне промјене.

Члан Предсједништва СНС Игор Мировић рекао је вечерас, послије сједнице, да је одлучено да почну припреме за изборе који ће бити одржани 3. априла и да политички програм СНС-а буде окосница политичког програма Србије и у наредном периоду.

“Донели смо данас важну одлуку да позовемо грађане да у што већем броју изађу на рефенедрум у недељу 16. јануара и да утичу да се у будућности створе услови за што ефикасније и боље организовано независно правосуђе у односу на оно са којим живимо и с којим смо се суочавали претходних деценија”, рекао је Мировић на конференцији за новинаре.

Он је навео да је о тој теми била жива расправа и да су великом већином донијели ту одлуку.

Мировић је рекао и да је увјерен да ће предсједник странке Александар Вучић прихватити да буде кандидат СНС-а на предсједничким изборима, те да је жеља и Предсједништва и бирача СНС-а да се поново кандидује.

“Уверен сам да ће он прихватити да буде кандидат за председника и да ће у тој борби, сигуран сам, и победити. Та борба неће бити лака, велики број опозиционих кандидата је на том политичком Фронту”, напоменуо је Мировић.

У сједишту СНС-а на Новом Београду одржана је сједница Предсједништва странке, којом је предсједавао Александар Вучић.

Сједници су присуствовали и Ана Брнабић, Синиша Мали, Томислав Момировић, Никола Селаковић, Марија Обрадовић, Маја Гојковић, Јадранка Јоксимовић, Златибор Лончар, Александар Шапић, Дарија Кисић Тепавчевић, Игор Мировић и други.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана