Снимак масовне тучњаве у Шапцу шокирао многе: Није се знало ко кога удара VIDEO

Г.С.
Снимак масовне тучњаве у Шапцу шокирао многе: Није се знало ко кога удара VIDEO

ШАБАЦ - Масовна тучњава десила се у једном ресторану у Шапцу, а све је снимљено камером.

Снимак је шокирао скоро све који су га погледали, а на друштвеним мрежама је изазвао мноштво негативних коментара.

- На том снимку је само мали део опште тучњаве, односно друге рунде када су се страсти донекле смириле и пре него што је по пријави стигла полиција. На снимку се не види обрачун који је претходио, који је био жесток јер се није знало ко кога удара па је кафана била право бојно поље - открива извор Телеграфа.рс.

Пред фајронт, тек што су музичари завршили посљедњи блок, како међу младима најчешће бива, из још неутврђених разлога је кренула је расправа, а потом невиђена тучњава. Најмање десет младића и дјевојака у општој макљажи се разрачунавало песницама, ногама, летјеле су кригле, чаше, пепељаре, кафански инвентар.

Локал се тресао од галаме, псовки, гурања, пријетњи и јаука док су конобари покушавали да смире и раздвоје завађене госте. Оштећен је инвентар, а најупечатљиви трагови вандализма су остали по зидовима.

- Сва срећа да се ова кафанска битка завршила без жртава. Троје младих који су најтеже прошли у тучњави завршило је на ургентном пријему шабачке болнице са тешким телесним повредама. Једној девојци је поломљена вилица и мораће да се оперише, а два младића су упућена у Београд - навео је извор Телеграфа.

Више осумњичених лица

Полиција истражује детаље туче која је постала вирална и има доста посла у утврђивању узрока до сада невиђеног обрачуна младих.

- У току је поступак предузимања доказних радњи против више осумњичених лица, због постојања основа сумње да су извршили кривично дело тешка тјелесна повреда из чл. 121 ст. 1 и кривично дело учествовање у тучи из чл. 123 Кривичног закона - потврђено је Телеграфу у Основном јавном тужилаштву у Шапцу.

Видео можете погледати овдје.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана