Сергеју Трифуновићу забрањен улазак у све земље ЕУ: Видимо се у Блајбургу, бићемо на идентичним странама као ономад

Г.С.
Сергеју Трифуновићу забрањен улазак у све земље ЕУ: Видимо се у Блајбургу, бићемо на идентичним странама као ономад

Српском глумцу Сергеју Трифуновићу забрањен је улазак у Хрватску и све земље у Европској Унији, плус у три државе ЕФТА - Исланд, Лихтенштајн и Норвешку.

Ово је саопштено на званичном сајту Полицијске управе сплитско-далматинске.

Наиме, он је у суботу у 23:45 часова на граничном прелазу Бајаково при изласку из Хрватске кажњен с хиљаду ева и забраном уласка у Шенгенског простора на годину дана, пише Слободна Далмација.

Сплитска полиција расписала је за њим потјерницу због чланка 5 и 17 Прекршајног закона јер је након привођења на Прекршајни суд на својим профилима писао о „малтретирању које нигдје није доживио као у Сплиту и историјским сликама у којима градом парадирају полицијске снаке с некаквим прасећим главама у мајицама с крагном и Пит Бул секјутири беџом, који малтретирају мјештане и власнике кафића који се не лижу с градском власти."

Замјеника градоначелника Сплита Бојана Ивошевића назвао је „го***це мало", а на својим профилима је поново вријеђао полицијске службенике који су реаговали на плажи Каштелет, када је његов њемачки овчар скако између купача и купао се с њим. 

Неколико сати након што је напустио Суд: Трифуновић опет кажњен у Сплиту

Како је на Бајакову казну платио на лицу мјеста, Трифуновић је наставио пут за Србију, али је по преласку границе одмах објавио нови пост, гдје је грубо оплео по Хрватској и полицајцима.

- Хвала хрватским полицајцима на граничном прелазу Бајаково на љубазности и заиста предивном опхођењу. Њиховим сплитским колегама на три хапшења у 30 сати, психофизичком малтретирању те изнуди од преко хиљаду и по евра.

Надам се да ћете од тих пара сашити себи, лијепе, црне униформе по узору на Францетићеве и да ће ваше мајке, на које се овим путем посерем по чланцима 5,17 и 36, бити коначно задовољне својом примитивном копилади. Знам да вам је жао што нисте стигли да ми отворите Лору у по ноћи и покажете струјомер. Сад, влашки брабоњци, слободно распишите још једну потјерницу. Ако Пленковић и Вучић потпишу уговор о екстрадицији, наручите моје дупе поштом. Дотад, видимо се у Грчкој. Ако не, онда у Блајбургу. Бићемо на идентичним странама као ономад – написао је Трифуновић, а пише Слободна Далмација. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана