Седморица тукла брата и сестру послије удеса: Дјевојку хтјели да баце с моста?

ГС
Седморица тукла брата и сестру послије удеса: Дјевојку хтјели да баце с моста?

БЕОГРАД - У удесу који се догодио јуче у 17 часова на Душановцу у Београду, код искључења са ауто-пута, тешко су повријеђене двије особе, дјевојка Н. Ј. (20) и њен брат С. М. (19).

Како Курир сазнаје, брат и сестра су повријеђени када су их претукла петорица мушкараца, која су била у аутомобилу "форд" с којим су се претходно сударили.

Стриц повријеђених  је испричао да је породицу погодило то што се у медијима појавила информација "да су претучени момак и дјевојка, као и да су лакше повријеђени". Он каже да су и Н. Ј. и С. М. у болници, да им повреде нису безазлене, као и да по среди није била масовна туча.

Стриц објашњава да је свему претходило то што је "форд" ударио у "ауди" његових рођака великом брзином. Како каже отпозади их је ударио и одмах почео да бјежи.

- Након што су их ударили аутомобилом, одмах су кренули да бјеже са лица мјеста, а онда су мој братанац и братаница кренули колима да их прате, па су их сустигли на једном од семафора и ту су изашли да усликају ауто и таблице, не би ли имали неки доказ за штету коју су им нанијели приликом ударца. Приликом њиховог изласка из аута и сликања таблица, петорица момака из тог "форда" почели су да излазе и да туку мог братанца и братаницу, како песницама тако и палицама које су извукли из аута - прича забринути стиц и додаје:

- У цијелој фрци, наишло је још једно возило из ког су изашла још два момка, те су и они почели да их туку и да их шутирају, а у једном моменту су чак повукли моју братаницу и хтјели да је баце са моста!

Како прича стриц повријеђених, да није наишао радник из оближњег ресторана, који је успио да спаси дјевојчицу од сигурне смрти и да их отјера, цијела ситуација би се много горе завршила.

- Човјек је наишао и кренуо да растјерује момке који су лупали палицама по мом братанцу и по колима не би ли их у потпуности разбили, а онда је примијетио и њу како је гурају ка мосту у намјери да је баце.

На лице мјеста дошла је полиција и Хитна помоћ која их је превезла на ВМА гдје су им установљене тешке тјелесне повреде.

Младић и дјевојка су од јаких удараца задобили потрес мозга, отечену слезину од шутирања и велике повреде врата и главе, а тренутно се још увијек налазе у болници на ВМА.

Како незванично сазнаје Курир, још увијек нису индетификовани насилници који су одмах по доласку радника из оближњег ресторана почели да бјеже.

Возило "ауди А3" које су возили брат и сестра током судара, потпуно је уништено, избушене су им гуме, полупана шоферка, као и ретровизори.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана