Шарића посјетили супруга и син

Б92
Шарића посјетили супруга и син

Београд - Дарко Шарић је данас у ћелији угостио супругу и сина, они су након одобрења суда били у посјети око сат времена.

Шарић је прије тога са адвокатом припремао одбрану, за суђење које се наставља у понедјељак.

Адвокат Радослав Бачевић каже да ни он ни Шарић нису контактирали са тружилаштвом чиме демантује и вијести да су Тужилаштву достављени наводни дискови са снимцима политичара.

При пут пред оком камере се појавила невјенчана супруга Лана Поповић. Она је око пола десет ушла у суд на кратко добила одбрење за посјету и упутила се у притворску јединицу која се налази у другом дијелу зграде суда. Није давала изјаве, а новинари нису могли ни да јој приђу. У посјету Дарку Шарићу повела је и сина. На посјету су чекали око пола сата јер у то вријеме код Дарка Шарића био адвокат.

У међувремену, супруга и син су завршили посјету. Она је са широким осмијехом на лицу напустила зграду суда поново без изјава. Брзо је ушла у сребрну "хонду" која је све време чекала у Устаничкој и отишла. Иначе Шарић је сина видио и на Подгоричком аеродрому, али на кратко. Медији већ данима спекулишу да су Шарићеви контакти са невјенчаном супругом помогли у откривању локације на којој се крио нарко-бос. Дарко Шарић већ у понедјељак излази пред судско вијеће, али о томе шта би могао да каже пред судом Бачевић не износи детаље. Адвокат тврди да никакви диксови са контактима политичара нису предати Тужилаштву.

Како је и најављено Дарко Шарић неће одговарати на питања суда, Тужилаштва и учесника у поступку, али ће се изјаснити о кривици. Тога дана у судници би требало први пут да се појави и један од његових најближих сарадника Никола Димитријевић, који је такође био у бјекству више од четири године, а суд му је одбрио да се брани са слободе уз јемство од 200.000 евра.

Подсјетимо, тужилац за организовани криминал Миљко Радисављевић изјавио је јуче да Тужилаштву нису достављени дискови на којима се налазе снимци сусрета Дарка Шарића са политичарима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана