Шапић: Бићу градоначелник ако СНС побједи у Београду

Танјуг
Foto: Танјуг

БЕОГРАД - Потпредсједник Српске напредне странке (СНС) и предсједник општине Нови Београд Александар Шапић изјавио је данас да ће он, ако Главни одбор СНС потврди предлог предсједника Александар Вучића да буде први на листи за Београд и та листа добије повјерење грађана, сигурно бити градоначелник.

"Не само да је неписано правило да носилац листе на изборима буде градоначелник након њих, већ је то фер према људима од којих тражите повјерење, јер они када изађу на изборе виде име листе и само име онога ко је први на листи. Мислим да би било изузетно некоректно и нефер, и ми то сигурно нећемо радити, да излазите са једним именом, а да после тога дајете друго име, да неко преузима одговорност и даје обећања, а да се после тога појави неко други", рекао је Шапић гостујући на ТВ Хепи.

Он је нагласио да ће, уколико након избора буде био на челу Београда, сву одговорност пред грађанима за функционисање града преузети он и људи који ће чинити његов најближи тим.

Шапић каже да ће, поред круцијалних инфраструктурних пројеката који морају да се заврше, инсистирати и на пројектима који се тичу директно грађана, а то су, према његовим рјечима, безбједност дјеце, брига о старима и примарна здравствена заштита грађана.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана