Сахрањена Горица Нешовић: Легендарна водитељка у кругу најближих испраћена на вјечни починак

Srpska info
Foto: Ringer

Водитељка Горица Нешовић преминула је 6. октобра у 59. години живота, а данас су се на гробљу Орловача окупили њени најближи како би је испратили на вјечни починак.

Међу првима је на гробље стигао Горичин бивши супруг, са којим је била 10 година у браку и отац њеног сина Марка, Слободан Неђовић Лока, а међу онима који су дошли да легендарној новинарки одају пошту нашао се и њен дугогодишњи колега и пријатељ Драган Илић.

Подсјетимо, Горица је рођена 15. маја 1964. у Београду, гдје је завршила основну школу и гимназију. Каријеру радијске водитељке започела је 1982. године на Студију Б.

Почетком деведесетих водила је емисије на Трећем каналу. Вратила се на Студио Б, па као програмска директорка Радија Б92 и водитељка јутарњег програма у Србији Дизање.

Слушаоци Првог програма Радио Београда могли су да прате емисију Буђење коју је уређивала и водила са пријатељем и колегом Драганом Илићем, одакле су се преселили на радио Индекс. Објавила је три књиге. Има сина.

Колеге и пријатељи се опраштају од ње, али би се рекло да је најболније ријечи имао Драган Илић, њен дугогодишњи колега, који је емисију посвећену њој завршио ријечима: “Ништа Гоцо, чујемо се у понедјељак у шест”, пише Курир.

Комеморација у част Горице Нешовић биће одржана сутра, 11. октобра у 12 сати у Дому омладине.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана