Рањени Јовановић: Прошао сам поред пункта полиције, чуо се пуцањ и осетио сам бол у рамену

ГС
Рањени Јовановић: Прошао сам поред пункта полиције, чуо се пуцањ и осетио сам бол у рамену

СЈЕВЕРНА МИТРОВИЦА - Милан Јовановић који је касно синоћ превезен у Клиничко - болнички центар у Сјеверној Косовској Митровици, након рањавања код Бистричког моста у близини Звечана, изјавио је за Косово онлајн да се на месту на ком је рањен налазе једино припадници косовских специјалаца.

Он је рекао да се све догодило када се из Лепосавића враћао кући.

-Синоћ по повратку из Лепосавића доле у Бистрици где је њихова база, након проласка кроз пункт само сам зачуо пуцањ и бол у рамену. Не могу да будем сто посто сигуран ко је пуцао, али у оној бази сем њихове војске и полиције не верујем да има било ког другог. Чуо сам прасак стакла позади и напред искрено и није ми било свеједно уплашио сам се, продужио сам даље, кренуо кући. Стигао сам до места Шарен камен и шта је даље било, где су кола, ко ме је довео појма немам -рекао је Јовановић

Након пријема у КБЦ у Сјеверној Митровици Јовановић је оперисан на хируршком одјељењу.

- Милан Јовановић осећа се добро и није у животној опасности - изјавио је данас директор Клиничко-болничког центра у Косовској Митровиц Златан Елек.

Он је за Танјуг потврдио да је Јовановић примљен на одјељење хирургије са прострелном раном од ватреног оружја.

-Повреде су у пределу изнад десне кључне кости, пацијент је синоћ хитно оперисан, заустављено је крварење и тренутно је стабилних виталних параметара. Он је код нас у јединици интезивне неге и биће ту до даљег, док не урадимо данас још један део дијагностичких поступака - рекао је Елек.

Из Косовске полиције су демантовали да су њихови припадници учествовали у, како је саопштено, било каквој размјени ватре између полиције и појединца или групе грађана, као и да је покренута истрага.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана