Радоичић: Српски народ на сјеверу КиМ ће показати да има једну државу -Србију

Танјуг
Радоичић: Српски народ на сјеверу КиМ ће показати да има једну државу -Србију

КОСОВСКА МИТРОВИЦА - Потпредсједник Српске листе Милан Радоичић поручио је да ће српски народ на сјеверу Косова и Метохије данас свима показати да има једну државу Србију, једну заставу којом се дичи и да гледа у једног предсједника и врховног команданта Александра Вучића, као што је то и било током вјежбе „Гранит 2023“.

-Знамо ми добро да их је заболела наша војна снага и наша слога, наш стројев корак, наш Лазар и наш Милош и зато нас кукавички нападају. На те нападе нећу одговарати, јер они заслужују презир као и лажни, недемократски избори које насилно хоће да спроведу на северу - навео је Радоичић у саопштењу.

Позвао је сународнике од Лепосавића, до Звечана, Северне Митровице и Зубиног Потока да данас буду достојанствени, јединствени и одлучни да сачувају мир, да не насједају на провокације.

-А наш одговор биће моћан и пораз врагу - свеопшти бојкот лажних избора јер они за ниједног часног Србина, српског имена и презимена не постоје. Никоме не претимо, али од борбе за права Срба и боље сутра не одустајемо. Само желимо да живимо у миру и своји на своме. Никакав терор Приштине никада неће завладати севером! До победе! Живела Србија! -, поручио је Радоичић.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана