Радић: Напала су ме тројица са дрвеним палицама и отели ми сву уштеђевину

Tанјуг
Foto: Косово онлајн

КОСОВСКА МИТРОВИЦА - Дејан Радић, који је претучен и опљачкан око поноћи у својој кући у Старом Грацку, рекао је да су га напала тројица Албанаца наоружана дрвеним палицама и да су му отели сву уштеђевину.

Како каже, везали су га, малтретирали и опљачкали.
    
Према његовим ријечима, лавеж пса га је упозорио на долазак непознатих људи, а када је изашао испред куће, видео три особе са дрвеним палицама.
    
„Кренули су на мене, бацили ме доле и ударали. После су ме увукли у кућу, везали ме каблом и узели ми све паре, 2.200 евра то што сам имао. После, када су узели паре, оставили су ме тако и побегли“, испричао је видно потрешен Радић.
    
У помоћ му је, како каже, прискочио комшија Зоран Ћирковић који је позвао полицију и Хитну помоћ.
    
Најпре је збринут у КБЦ у Грачаници, а потом је упућен у Косовску Митровицу на даљу дијагностику.
     
Дежурни хирург у КБЦ Косовска Митровица Блажо Турковић рекао је да је Радићу урађен скенер главе због повреда које је задобио, контузивних повреда главе, хематома, отеклина усана,  носа, чела.
    
Радић је на пријему, како каже, био веома узнемирен и уплашен са видним повредама у виду отеклина и поглавине.
    
„Пацијент је задржан код нас на даље праћење што је он изричито одбио због породичних проблема које има кући. Инсистирао је да се врати у Грачаницу. ЦТ налаз ће бити касније доступан и очитан да се види да ли се ради о неким тежим повредама мимо ових које су лекари евидентирали“, рекао је он.
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана