Прве слике хапшења полицајца осумњиченог за убиство у Прибоју

ГС
Foto: МУП Србије

Полицајац И.А. (28) из Прибоја ухапшен је данас у акцији припадника Министарства унутрашњих послова, Сектора унутрашњу контроле, у сарадњи са полицијским службеницима Државне агенције за истраге и заштиту БиХ (СИПА) и припадницима Министарства унутрашњих послова Републике Српске.

И. А. (28) из Прибоја је полицијски службеник Полицијске управе за град Београд, због постојања основа сумње да је извршио кривично дјело убиство.

Полицијски службеници су данас у Требињу лоцирали и ухапсили И. А, који се сумњичи да је, у ноћи између 20. и 21. маја око поноћи, у једном угоститељском објекту у Прибоју, задао више удараца тридесетпетогодишњем мушкарцу који је пао и, како се сумња, ударио главом о шанк.

Тридесетпетогодишњак је од задобијених повреда преминуо у болници у Прибоју.

Иначе, судија за претходни поступак Вишег суда у Ужицу одредио је притвор за три особе из Прибоја за које се сумња да су И.А. помогли да побјегне у Босну и Херцеговину.

Притвор је одређен припадници граничне полиције, дјевојци осумњиченог, као и његовом рођаку и оцу, који је полицајац у пензији. Сво троје терете се за пружање помоћи учиниоцу послије извршеног кривичног дјела.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана