Пронађено тијело у Сави не припада Маријани Сеиферт

Танјуг
Пронађено тијело у Сави не припада Маријани Сеиферт

СПЛИТ - Иво Ковачевић, отац нестале Маријане Сеифер, побjеднице првог српског ријалитија Велики брат, демантовао је да је тијело његове ћерке пронађено у ријеци Сави у недјељу.

Он је за сплитску Слободну Далмацију рекао да су у првих мах сви помислили да је у Сави пронађено тијело његове ћерке Маријане, али није, ријеч је о женској особи старије доби.

Полиција је у недељу саопштила да је у кориту Саве на подручју Свибовског код Ругвице пронашла женско тело.

''Кад смо чули да је у Сави пронађено тело непознате особе, супруга и ја само смо се бледо погледали и претрнули. Цела протекла ноћ за нас је била неизвесна, нисмо ока склопили. Спремали смо се да идемо у Загреб на идентификацију тела, међутим данас су нас назвали из полиције и казали да то није наша Маријана.

Ријеч је о старијој женској особи'', рекао је отац Иво.

Маријана је нестала пре шест месеци, а на загребачком савском мосту су пронађени њенан ташна у којој је био и телефон.

"Сваки дан нам је борба и своје смо животе посветили трагању за истином. Желимо да се дозна шта се точно догодило нашој ћерки и сигуран сам да ћемо то дознати. Пуно је разних теорија и контрадикторности од те кобне ноћи кад је Маријана нестала...", рекао је Иво.

Додао је и да би информације које има шокирале ако би их изнео у јавност, али да још није време да о томе говори.

"Не могу док не прикупимо све доказе'''', рекао је Маријанин отац и увјерава да супруга и он неће дозволити да случај нестанка њихове ћерке буде заборављен.

На надлежне је апеловао да не "чешљају" само ријеку Саву, већ да своју потрагу пребаце и на копно.

Маријана је нестала у априлу ове године и од тада јој се губи сваки траг, а нестанак је пријавио Карло Сеиферт. Иначе, Маја Ковачевић, Маријанина сестра је учесница шесте сезоне српског ријалитија Задруга.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана