Пронађена тијела породице Ђокић из Алексинца

Тањуг,Срна
Foto: Јузневести.цом

БЕОГРАД - Недалеко од запаљеног аутомобила породице Ђокић, данас су пронађена и њихова тијела, пренијели су медији.

Према незваничним наводима београдских медија, тијела су пронађена у атару села Тешица, негдје у реону у ком је јутрос пронађен и њихов запаљен аутомобил црни “пасат”.

Како јавља Пинк тијела су пронађена на неприступачном терену, и била су прекривена лишћем и грањем, те због тога још није познато да ли су у питању тијела сва три члана ове породице.

Претходно је пронађен изгорио аутомобил за који се сумња да је припадао породици Ђокић из Алексинца која је нестала прије шест дана, потврђено је Тањугу.

Аутомобил је нађен на сепарацији гдје се одваја пијесак, недалеко од пута који води поред Мораве, пренијели су београдски медији.

Породица Ђокић држи мјењачницу у Алексинцу.

Полиција је блокирала потез између села Дражевац и Тешица, а на терену су и форензичари.

Горан Ђокић (57), његова супруга Гордана (56) и ћерка Лидија (25) посљедни пут су виђени 26. септембра док су се враћали из села Моравац, гдје су били у посјети код Горанове мајке, снаје и братанице.

Родбина од тада нема контакт са њима, а министар унутрашњих послова Србије Александар Вулин јутрос је открио да су Ђокићима у тренутку нестанка искључени мобилни телефони.
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана