Прокупље: Тинејџери тешко повријеђени у судару аутомобила и мотора

ГС
Foto: Курир.рс

ПРОКУПЛЈЕ - Два тинејџера су тешко повријеђена у саобраћајној незгоди у мјесту Горња Трнава код Прокупља и пребачени су у болницу у Нишу, потврђено је из Министарства унутрашњих послова Србије.

Саобраћајна незгода догодила се у 17.20 часова на локалном путу када су се сударили аутомобил и мотор, на коме су били тинејџери.

По ријечима очевидаца мотор је ишао из правца Југовца.

„Младићи су ударили одозго и ударили су у кола у којима су били воза и једна жена. Када су ударили у кола летели су десет метара. Када је младић изашао из кола, један је био при свести. Он му је рекао да је сабор у селу у које су ишли. Он је био при свести, возач му је рекао да се смири, да ће брзо стићи Хитна помоћ. Превежени су у Прокупље, а после су пребачени у Ниш“, рекао је за портал Нова.рс очевидац.

На мјесто несреће је дошао и Горан Стојиљковић отац младића који је возио аутомобил у који је ударио мотор на којем су били повријеђени тинејџери.

„Ја сам дошао са посла око 6 сати, видим мој ауто, односно од сина. Та два детета одвезла је Хитна. Нису била добро. Надам се, ако Бог да, да буду добро. Једног од тих повређених момака познајем, другог не“, рекао је Стојиљковић.

Због задобијених повреда младићи су из прокупачке болнице пребачени у нишки Клинички центар.

Полиција је изашла на лице мјеста, обављен је увиђај и у току је истрага о томе како је дошло до ове несреће.

.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана