Продужен притвор брату од убице из Младеновца: Утврђује се поријекло оружја којим је убијено 9 особа

Танјуг
Продужен притвор брату од убице из Младеновца: Утврђује се поријекло оружја којим је убијено 9 особа

СМЕДЕРЕВО - На приједлог Вишег јавног тужилаштва у Смедереву суд је продужио притвор Б.Г. из Крагујевца, иначе брату од ујака Уроша Блажића (20), осумњиченог за масовно убиство у Дубони и Мало Орашје.

Притвор му је продужен с обзиром на постојање околности које указују на узнемирење јавности, потврђено је Тањугу у том тужилаштву.

Осумњиченом се ставља на терет кривично дјело недозвољена производња, држање, ношење и промет оружја и експлозивних материја.

Б.Г. је ухапшен због чињеница утврђених у истрази која је у току против Уроша Блажића, Р.Б. и Г.Г. у циљу утврђивања и разјашњавања свих околности које се односе на поријекло оружја, муниције и експлозивних средстава које је окривљени Блажић користио приликом извршења кривичних дјела која му се стављају на терет, односно које је пронађено приликом претреса објеката које су користили окривљених особа.

Претходно су ухапшени и отац и ујак Уроша Блажића, који се такође сумњиче због недозвољене производње, држања, ношења и промета оружја и експлозивних материја и они се налазе у притвору.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана