Привремено затворен београдски аеродром

Tanjug
Привремено затворен београдски аеродром

БЕОГРАД - Усљед изразито неповољних временских услова вечерас је у Београду дошло до привременог затварања београдског аеродрома, због чега је могуће да ће доћи до преусмјеравања појединих летова на алтернативне аеродроме, кашњења, потенцијално и отказивања појединих летова који су планирани током вечери и ноћи, саопштено је из Ер Србије.

Како се наводи, поред тога, пре полетања вечерашњег лета Ер Србије ЈУ638 између Београда и Кракова, током таксирања, услед лошег времена и снажног леђног ветра, последично су се укључили противпожарни индикатори на оба мотора на авиону. Превентивно су се активирале боце за гашење пожара. Извршене су неопходне провере, посада је спровела све неопходне активности у складу са процедурама, а безбедност путника ни у једном тренутку није била угрожена.

О наставку лета биће накнадно одлучено. У саопштењу се додаје да за више информација, моле путнике да позову Контакт центар Ер Србије на 0800 111 528 из Србије, на +381 11 311 21 23 из иностранства, да посете веб-сајт аирсербиа.цом или Ер Србија странице на друштвеним мрежама.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана