Приведен Србин у Гораждевцу

Танјуг
Приведен Србин у Гораждевцу

ГОРАЖДЕВАЦ - Тaкозвана косовска полиција привела је Луку Златичанина из Гораждевца, тврдећи да је разлог за привођење нарушавање јавног реда и мира, док породица сумња у то, преноси Радио Гораждевац.

Супруга ухапшеног Надица Златичанин изјавила је да се чека одлука судије да ли ће он бити кажњен новчано или затвором и додала да су према њој у станици полиције били врло нељубазни и да су је истјерали.

Златичанин је приведен јуче око 17 часова и према посљедњим информацијама одведен је у полицијску станицу у Пећи, наводи Радио Гораждевац.

Он је прије пет дана са великом групом младих из Гораждевца био у кафићу и том приликом су пјевали пјесме Баје Малог Книнџе, након чега је у локал дошла полиција.

Према информацијама Радио Гораждевца, наредног дана полиција је новчано казнила власника локала.

-Не бих рекла да је једини разлог његовог привођења песма и ремећење јавног реда и мира јер је од тада прошло пет дана - рекла је Надица Златичанин.

Портпарол тзв. косовске полиције за регион Пећи, Фадил Гаши потврдио је да је због нарушавања јавног реда и мира у полицијску станицу приведена једна особа због разговора, а из Основног јавног тужилаштва у Пећи негирали су да постоји било какав поступак.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана