Припадница Жандармерије и њених пет малишана положајници на прослави Божића у МУП-у

Танјуг
Припадница Жандармерије и њених пет малишана положајници на прослави Божића у МУП-у

БЕОГРАД- Министар унутрашњих послова Србије Братислав Гашић угостио је данас у сједишту Министарства породицу Сање Јовановић, припаднице нишког Одреда Жандармерије и мајку петоро дјеце који су били положајници на прослави Божића у министарству.

Уз Јовановић и њену породицу, обиљежавању Божића присуствовали су и Софија Тмушић и Душан Крстић, ученици са најбољим успјехом у Средњој школи унутрашњих послова "Јаков Ненадовић" у Сремској Каменици, саопштио је МУП.

Гашић истакао је да је поносан што су припадници Министарства унутрашњих послова, уз све врлине које их красе и преданости у заштити грађана и државе Србије, прије свега породични људи.

-Породица је највеће благо, а ви сте Сања богата жена. Министарство унутрашњих послова је једна велика кућа, велика породица и поносни смо на храбре и одважне жене које га чине. Ваша храброст не огледа се само у послу којим се бавите, ви сте херој своје породице - казао је министар Гашић, који је петочланој породици Сање Јовановић пожелио здравље, срећу и напредак.

Ученицима Средње школе унутрашњих послова, Софији и Душану, министар је честитао на постигнутим резултатима и пожелео још пуно успјеха у даљем школовању.

-Ви сте богатство и будућност Министарства унутрашњих послова. Одважношћу, љубављу према ближњима и заједништвом чувајмо српски народ и нашу Србију у свим искушењима - поручио је Гашић.

Гашић је пожелио и свим православним вјерницима и свим припадницима овог министарства који Божић славе по јулијанском календару да у миру, љубави и слози прославе најрадоснији хришћански празник - дан рођења Христовог.

-Нека ваши домови буду испуњени љубављу и благостањем и да са својим ближњима, у радости и весељу, и у духу православне вере и традиције, прославите овај најрадоснији дан. Мир Божији – Христос се роди! - поручио је министар Гашић.

Обиљежавању Божића у Министарству унутрашњих послова присуствовао је и владика Стефан који је пренио благослов Његове Светости Патријарха српског Порфирија и свим припадницима Министарства унутрашњих послова пожелео мир и срећу и да са великом преданошћу наставе да служе свом народу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана