Пријавила партнера због силовања, тврди и да ју је убо ножем: Полиција на терену

Kurir
Foto: Arhiva

Жена (35) из Прокупља пријавила је полицији да ју је њен емотивни партнер током овог мјесеца више пута силовао у његовој кући у селу код Ниша.

Нишка полиција трага за Д.С. (38) због сумње да је више пута силовао своју партнерку.

“Т.Ђ. (35) из Прокупља пријавила је синоћ дежурној служби полиције у Нишу да ју је њен емотивни партнер током овог мјесеца више пута силовао у његовој кући. Она тврди и да ју је 28. августа ножем убо у поткољеницу“, објашњава извор Курира.

Комшије овог пара из села код Ниша кажу да су синоћ видјели бројне полицијске патроле у селу и да их је то узнемирило.


"Наш комшија јесте мало темпераментан, а оптужбе на његов рачун су озбиљне. Он и његова дјевојка се често свађају, па се мире.

Дуже времена су заједно, а веза им је турбулентна. Синоћ смо се баш изненадили овдје у селу када смо видјели онолику полицију, опсадно стање је било, све је врвило од полицијских кола и сирена”, каже за Курир један од мјештана.

Како додају, пар воли и да попије.

“Често се чује галама из њихове куће, а шта раде унутра, само они знају. Жао нам је ако је жена жртва насиља и те тортуре. Комшија не знамо гдје је, нисмо га видјели, полиција каже да је побјегао. Сигурно се склонио негдје због те пријаве”, кажу мјештани.

Осумњичени до сада није пронађен, па је за њим расписана потрага. Случај је преузело надлежно тужилаштво и наложило преглед жене.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана