Пријатељ Ане Волш открио да је Српкиња планирала нови почетак: "Недостајао је само дан када ће се преселити"

ГС
Пријатељ Ане Волш открио да је Српкиња планирала нови почетак: "Недостајао је само дан када ће се преселити"

Пријатељ Српкиње објавио је њихову заједничку фотографију и открио шта су планирали прошле године и колико су били срећни због тога

Прошло је више од два и по мjесеца откако је Америку и Србију узнемирила вијест о Ани Волш, Српкињи и мами три мала дечака, која је нестала 1. јануара из куће у Кохасету. За њено убиство оптужен је њен супруг Брајан Волш, а док Анино тело још увек није пронађено, њен близак пријатељ присјетио се своје драге пријатељице и планова које су ковали прије годину дана.

Анини пријатељи и даље не могу да верују да ње више нема. Међу њима је и Абдула Алмутаири, који је пре пар дана на Инстаграму објавио њихову заједничку фотографију.

Како је написао, прије годину дана било је пуно наде о новом почетку.

"Ана и ја завршили смо са сређивањем њеног новог дома у Вашингтону и нисмо могли да будемо срећнији знајући да ће њена и моја породица најзад одрастати заједно", написао је Абдула.

Додао је да је у кући све било постављено, сваки комад намјештаја, кревети за дијецу, јастуци и породични портрети.

 Једини што је недостајало, како је истакао Абдула, јесте дан када ће се Анина породица преселити у Вашингтон.

"Причали смо о одрастању њена три дјечака са мојим сином, моја супруга и ја са Аном и њеним супругом спремали бисмо храну. Дјеца би се играла, Ана и моја супруга би уживале у женским ноћима, док бисмо Брајан и ја причали о бурбону или о чему год причају момци", написао је Абдула.

Годину дана касније, Абдула не може да верује да су се ти разговори и тренуци претворили у "шта би било кад би било".

"Недостајеш ми, најдража пријатељице. Маријам, Насер и ја надамо се да небо зна колико је сада светлије са твојом светлошćу која сија на њему. Видећемо се када дође време. За сада, настави да будеш сунце и месец, сијај увек! Увек ćеш бити мој присан, најбољи пријатељ и светионик наде!", написао је на крају објаве Анин пријатељ.

Да подсетимо, Ана Волш, мајка три дечака која је са породицом живела у породичној кући у Кохасету, нестала је 1. јануара ове године, али је њен нестанак пријављен тек после три дана. Како се у међувремену сазнало, Анин нестанак је пријавио њен послодавац из Вашингтона, након што се није појавила на послу 4. јануара.

За то време, њен супруг Брајан Волш, који је био у кућном притвору и носио наногицу због ранијег кривичног дела, снимљен је како купује средства за чишћење у вриједности од 450 долара. У радњи Хоме Депот пазарио је тестеру, секиру, заштитно одјело, цераде, крпе и друге предмете за чишћење.

Истражитељи су на депонији пронашли биолошке доказе, међу којима су и ташна, огрлица и чизме које је Ана носила када је последњи пут виђена, као вакцинациони картон са њеним именом.

Међу доказима су и Анин ДНК, као и Брајанов пронађен на депонији у близини куће његове мајке, као и 10 торби у којима су били предмети са крвљу.

Тужилац је на саслушању 18. јануара изнио списак ствари које је Брајан Волш претраживао на Гуглу и то на ајпеду свог сина. Он је, према речима тужиоца, претраживао како се ријешити тијела, колико телу треба да се распадне, како очистити крв и многе друге узнемирујуће ствари.

Тужиоци су рекли да је у подруму куће породице Волш пронађен и крвав нож, као и други нож.

Брајан Волш би у априлу требало опет да се појави пред судијом због оптужбе за убиство супруг, преносе Телеграф.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана