Претученој Српкињи сломљен нос

Танјуг
Foto: Косово онлајн

БЕОГРАД - Душанка Алексић, која је заједно са својим супругом претучена у својој кући у Грачаници, рекла је након пуштања из болнице, да је њој нападач поломио нос, а супругу Драгану, који је остао у болници у Приштини, кољено, и да је задобио тешке повреде у главу и стомак.

Са видним повредама главе, узнемирена и у страху Алексићева објашњава да је био један нападач са маском на глави, као и да није говорио ништа, већ да је рукама показивао да жели новац, преноси "Косово онлајн".

"Синоћ у 22.00 сата, Драган је чуо нешто. Мене је ухватио први сан и само сам чула како супруг виче - `немамо паре, немамо паре`", испричала је она.

Алексићева је додала да је нападач одгурнуо њеног супруга Драгана, који је задобио повреду кољена, напрсло је или сломљено.

"Добио је јак ударац у главу, као и по стомаку. Ја сам видела да је имао дрвену палицу. Није проговорио ни реч само је рукама тражио паре. Мене је рукама одгурнуо. Ми смо стари немамо снаге, ја сам оперисала карцином дојке пре три месеца. Мени је нос поломљен, кад сплане оток мораћу на операцију", рекла је Алексићева.

Старији брачни пар Драган и Душанка Алексић претучени су и опљачкани око поноћи у својој породичној кући у Грачаници, након чега су са повредама главе хитно пребачени на даље збрињавање у болницу у Приштину. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана