Преминуо и други младић који је упуцан испред школе, ухапшени осумњичени

ГС
Преминуо и други младић који је упуцан испред школе, ухапшени осумњичени

ФУТОГ - Никола Ш. (18) из Футога код Новог Сада, који је рањен синоћ у том мјесту, преминуо је од задобијених повреда.

Ухапшене су четири особе осумњичене за учешће у пуцњави и двоструком убиству, које се око поноћи одиграло код школе у Футогу. Међу ухапшенима је и непосредни извршилац кривичног дјела тешко убиство, сазнаје Телеграф.рс.

Како се незванично сазнаје, у пуцњави која се ноћас догодила убијен је и Милош. М. (19), такође из Футога. Двојица младића сједјела су синоћ испред школе гдје се и иначе млађи мјештани окупљају свако вече.

У једном моменту наишао је нападач или више њих и тада је дошло до кобне пуцњаве. Милош М. је рањен у главу, превезен у КЦ Војводина, потом подлегао повредама, а Никола Ш. је убијен на лицу мјеста, гдје су радници Хитне помоћи могли само да коонстатују срмт.

Према информацијама из истраге, полиција је за свега 15 минута ухапсила четворицу младића за које се сумња да су повезани са у двоструким убиством. Према првим информацијама, мотив би могли бити нерашћишћни рачуни од раније.

Како сазнаје "Телеграф", полиција у Новом Саду брзом и ефикасном акцијом ухапсила је Н. Л. (23), Д. Д. (24), О. Р. (21) И Б. Г. (26). Сви осумњичени су задржани до 48 часова, полиција наставља рад на утврђивању свих околности догађаја.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана