Предсједник Савјета родитеља ОШ "Владислав Рибникар": Влада обећала да ће испунити све наше захтјеве

GS
Foto: Arhiva

Предсједник Савјета родитеља Основне школе "Владислав Рибникар" на Врачару у Београду Игор Ђорђевић каже за РТС да им је на састанку у Влади Србије обећано да ће сви захтјеви које су у сриједу изнијели бити испуњени.

Савјет родитеља Основне школе "Владислав Рибникар", у којој је прошле недјеље убијено осам ученика и радник обезбјеђења, изнио је у сриједу седам захтјева у којима се, поред осталог, тражи реконструкција догађаја, објашњење шта ће бити са дјечаком који је починио убиства, као и одговорност људи који су објавили списак са именима ђака.

Данас су представници Савјета родитеља позвани на састанак у Владу Србије, гдје им је обећано да ће сви захтјеви бити испуњени.

- Организован је састанак у кабинету, гдје је поред предсједнице Владе био и тим који је добио задатак да испуни наше захтјеве. Добили смо чврсто обећање да ће сви наши захтјеви бити испуњени и да ће почев од данас почети да се ради на реализацији и испуњењу тих захтјева - рекао је након састанка Ђорђевић

Истиче да у овом тренутку не може да изађе у јавност са више инфорамација јер ће из дана у дан имати комуникацију са тимом и са премијерком Србије од које ће добијати појединачне информације о појединачним захтјевима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана