Предао се други човјек Врачарског клана

B92
Foto: Arhiva

Лука Церовић, који према оперативним подацима важи за десну руку, односно најближег сарадника Николе Вушовића, званог Џони са Врачара, предао се данас.

Како преносе медији, он је данас у пратњи адвоката дошао у Палату правде, односно код судије за претходни поступак и одмах је спроведен у притвор.

За Церовићем је, подсјетимо, била расписана потјерница на приједлог Вишег тужилаштва у Београду, које против њега и још двојице осумњичених води због изнуде.

Подсјетимо, Вушовић и Церовић, наводно су на челу такозаног "врачарског клана" за који се спекулише да је преузео све послове Вељка Беливука, послије његовог хапшења.

Истражитељи су, како се сазнаје, наложили и да се њихов ДНК уколио постоји у бази упореди са траговима пронађеним у кући страве у Ритопеку. Подсетимо, Вушовић, звани Џони са Врачара, у марту прошле године је био ухапшен у Доминиканској Републици, али умјесто да буде изручен Србији која трага за њим, пуштен је из екстрадиционог притвора.

"Постоје индиције да је у хијерархији кавачког клана он преузео Беливуково место и постао најближи сарадник Звицера", објашњава он, а преносе медији.

Иначе, и за Вушовићем је расписана потјерница Вишег тужилаштва у Београду, и до због незаконитог посједовања оружја.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана