Пред војском Србије у 2024. нови изазови и искушења

Танјуг
Пред војском Србије у 2024. нови изазови и искушења

БЕОГРАД - Министар одбране Србије Милош Вучевић поручио је да је Војска Србије из претходне године изашла снажнија него раније, а да је у овој очекују нови изазови и искушења.

"Надахнути сећањем на наше претке и њихова дела, никада не заборављајући поуке и искуства које су нам оставили, даћемо одговоре на нова питања и наставићемо путем успеха", навео је Вучевић у новогодишњој честитики свим припадницима Министарства и Војске Србије.

Он је захвалио свим припадницима Министарства и Војске на уложеном раду и пожртвовању којим су допринијели општем успјеху, саопштено је из Министарства одбране.

Вучевић је додао да нема малих послова и малих резултата и да је сваки добро урађен посао саставни дио рада и даљег јачања Министарства одбране и Војске Србије.

"Захваљујем се сваком војнику, подофициру и официру, цивилним лицима. Будимо једна породица окупљена око идеала слободне и независне Србије, наше једине отаџбине. Са вером у нове успехе, вама и вашим породицама, желим здраву и срећну Нову годину и предстојеће празнике", нагласио је Вучевић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана