Познат мотив тровања оца и сина у Пироту; Прво дао дјетету па и он попио

ГС
Познат мотив тровања оца и сина у Пироту; Прво дао дјетету па и он попио

Пацијент (28), хоспитализован је у интензивној њези Кинике за ендрокринологију УКЦ Ниш. Примљен је са тешким корозивним промјенама једњака и желуца, изазваним испијањем соне киселине.

"Урађене су све дијагностичке процедуре и дата је сва терапија по протоколу. Тренутно је стабилних виталних параметара, свестан, али због степена и врста повреда, сматра да је у животно угрожавајућем стању", јавља извор Курира из УКЦ Ниш.

"Пацијент (2), смјештен је у интензивној њези Клинике за педијатрију УКЦ Нис, где читав тим лекара константно прати његово здравствено стање", додаје извор.

"Тренутно је витално стабилних параметара и дата је комплетна терапија по протоколу. Због специфичности повреда-опекотина и корозивних промена коже лица и устију, љекари ће наредних дана одлучивати о даљим поступцима и току лечења", рекао је извор за Курир.

Наиме, како Курир сазнаје, све се то догодило на једном вашаришту у близини ромског насеља у Пироту. Сумња се да је овај мушкарац сону киселину прво дао свом детету, па је потом и он попио, и то све због тога што се наводно посвађао са женом, а како се наводи у питању су некакви поремећени односи у породици.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана