Посљедња мис Југославије приведена због елитне проституције

ГС
Посљедња мис Југославије приведена због елитне проституције

БЕОГРАД - Посљедња мис Југославије и пјевачица Славица Дајана Трипуновић (51) приведена је прије неколико дана у великој акцији полиције усмјереној против елитне проституције, преносе српски медији.

- Славица Трипуновић ухапшена је у великој акцији у којој су пали и београдска мадам Јелена Јојић, менаџер пјевачице Катарине Каје Остојић Душан Бањац и унук пјевача Ере Ојданића, фитнес инструктор Никола Анђелић. Славица Трипуновић и „Плејбој“ зечица Мартина Рајић ухваћене су на дјелу, али су брзо пуштене из притвора јер су приведене судији за прекршаје и одређена им је новчана казна - каже извор „Курира“.

Славица Трипуновић је 1991. постала је Мис Југославије и земљу је представљала на свјетском избору. Након тога је почела да се бави музиком и узела је умјетничко име Дајана, по ком је јавности и познатија.

„Република“ наводи да су и старлете Наташа Шавија и Сања Станковић наводно ухваћене у великој акцији полиције у Београду у којој је ухапшено 29 особа, а које полиција сумњичи да имају везе с елитном проституцијом.

Како „Република“ сазнаје, старлете су с клијентима долазиле у контакт највише преко двојице мушкараца, па су се у београдским хотелима са муштеријама налазиле на више локација.

Девојке су наводно подводили Бањац и Анђелић, а поред Станковићке и Шавије.

Трећи основни суд у Београду, како је саопштило данас надлежно тужилаштво, одредио  притвор до 30 дана двојици мушкараца, осумњиченим за посредовање у проституцији.

-Притвор је одређен за Д. Б. (53) и Н. А. (32), а раније данас и за Ј. Ј. (35), која је ухапшена због истих сумњи – наведено је у саопштењу.

Сви су саслушани у Трећем основном јавном тужилаштву у Београду, које је суду и предложило одређивање притвора, саопштено је из тог тужилаштва.

Дјевојке, њих 26, које су се бавиле проституцијом махом су прекршајно кажњене, а у овом кривичном поступку имаће статус оштећених, преносе београдски медији.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана