Породична трагедија у Србији: Алкохолисан муж убио супругу ножем

Г.С.
Породична трагедија у Србији: Алкохолисан муж убио супругу ножем

ВРАЊЕ - У селу Репинцу, у општини Владичин Хан, догодила се породична трагедија која је згрозила читаву заједницу. Ухапшен је 61-годишњи С.Д. због сумње да је синоћ, око 21 час, брутално убо ножем своју 55-годишњу супругу, која је касније подлегла повредама.

Шок и језа обавили су село Репинце након што је Више јавно тужилаштво у Врању саопштило да је дошло до окрутног убиства у породичном дому. Несрећна жена излетјела је на улицу након што ју је њен муж брутално избо ножем.

Према извјештајима медија, трагичном догађају претходила је жучна расправа у њиховом дому, а супруг је у том тренутку био под утицајем јаког алкохола. Кћерка несрећне жене одмах је позвала полицију и хитну помоћ након што је затекла стравичан призор.

Породични сукоби и непријављена насиља

Иако у породици није било претходних пријава насиља, сазнаје се да су односи између супружника били нарушени, те су чак разматрали опцију развода. Трагично убијена жена радила је као чистачица у Дому здравља у Владичином Хану, и према ријечима колега, била је вољена и поштована чланица радне заједнице.

Извршилац овог страшног злочина пронађен је на месту злочина и одмах је ухапшен. Полиција ће поднијети кривичну пријаву против њега због сумње у кривично дело убиства, а након тога ће бити приведен тужиоцу ради саслушања. Јавни тужилац Вишег јавног тужилаштва у Врању обавио је увиђај на мјесту злочина, док је наложена обдукција тијела коју ће спровести стручњаци из Завода за судску медицину у Нишу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана