Поповић: Бринем се за Вучића, "кавчани" се не играју

Танјуг
Foto: Tвитер

БЕОГРАД- Министар за иновације и технолошки развој и лидер Српске народне партије Ненад Поповић рекао је данас да вјерује у наше службе безбједности, те да је увјерен да су предузети сви кораци да се одговорни за припрему атентата на предсједника Србије, што прије ухапсе.

Поводом сумњи да се политички инспиратори и наручиоци атентата на предсједника Александра Вучића налазе у Црној Гори, он је у интервјуу за Новости рекао да се он не плаши да каже да је предсједник Црне Горе Мило Ђукановић шеф криминалног режима који руководи "кавачким кланом".

"Морам да будем забринут за председника, јер знам да се ови људи не играју. Због тога и сам добијам озбиљне претње од припадника криминалних кланова из Црне Горе повезаних са Ђукановићем", навео је Поповић.

Говорећи о изборима Поповић је на питање да ли ће СНП и на ове изборе ићи заједно са СНС, одговорио да СНП дијели највећи део програмских начела са партнерима из СНС и да ће "управо она бити основа разговора о наставку сарадње пред предстојеће важне изборе за будућност Србије".

"Наша политика је увек била независна и суверена Србија која чува своје Косово, Републику Српску, свој народ у Црној Гори. Ми смо за војно неутралну државу која никада неће бити део НАТО. Желимо развој најбољих односа са нашом руском браћом, али и партнерима из Европе", нагласио је Поповић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана