Поново летови из Београда за Кипар и Малту-карте до 30 евра

Танјуг
Foto: arhiva

БЕОГРАД - Три авионске линије од Београда за Кипар, Малту и Норвешку поново су уведене са аеродрома Никола Тесла", а карте су доступне по промотивној цијенама до 30 евра у једом смеру, саопштили су из компаније "Виз ер".

"Виз ер" ће поново повезати Београд са Кипром летовима ка Међународном аеродрому у Ларнаки по цијени карте од 24,99 евра, као и са Малтом летовима ка Међународном аеродрому у Малти по цијени од 14,99 евра, док ће се у Норвешку ка Аеродрому Сандефјорд у Ослу летети за 29,99 евра.

Компанија нуди и услугу "Виз ер" путем које путници могу да промијене датум лета или дестинацију, као и да откажу свој лет најкасније три сата прије полетања без икаквих трошкова.

Уколико откажу лет путници добију назад 100 одсто цијене карте чији се износ пребацује на кредит који имају код ове авио-компаније.

Из компаније кажу да су у цијену промотивне карте у једном смијеру урачунати административна такса, као и једна ручна торба.

Цијена важи само за резервације преко wižair.com i WIŽ  мобилне апликације и број сједишта по овим цијенама је ограничен.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана