Полиција претражује Прибој: Полицајац Игор у бјекству 24 сата, осумњичен да је Ервина убио боксером

ГС
Foto: Танјуг/Илустрација

ПРИБОЈ - Полицајац Игор А. (28), осумњичен за убиство младића Ервина Ћ. (35) у кафићу у Прибоју и даље се налази у бЈекству, а полиција претражује ово мјесто јер имају сазнања да се њихов колега крије на овој територији.

Полиција је привела три особе, М. С. (1997), Н. Г. (2001) и М. А. (1958), сви из Прибоја, због постојања основа сумње да су извршили кривично дЈело помоћ учиниоцу послије извршеног кривичног дјела.

Они се сумњиче да су Игору помогли да побјегне након извршеног убиства, када је у Прибоју у угоститељском објекту задао више удараца тридесетпетогодишњем мушкарцу који је пао и, како се сумња, ударио главом о шанк, а од задобијених повреда преминуо у болници у Прибоју, саопштио је МУП.

Према незваничним информацијама, једна приведених соба је и девојка која ради на граничном прелазу. То је пробудило сумњу код Прибојаца, да је осумњичени већ прешао у неку од сусједних држава, преноси Курир.

„ Траже га по Прибоју и Пријепољу, а код нас је много дивљих граничних прелаза, па је лако могао да пређе у БиХ или у Црну Гору. Према ономе што смо чули прича се да је нелегално прешао у близину Рудог, преко ријеке Увац“ каже за РИНУ становник Прибоја. 

Сумња се да је Игор усмртио Ервина металним боксером.

Обдукција убијеног данас ће бити готова.

Према ријечима очевидаца, трагично настрадали Ервин, проводио се са друштвом у граду, а када му је пришао Игор који се налазио у локалу,након краће расправе, полицајац га је почео крвнички да удара и то са металним боксером. 

Од удараца задобијених Ервин је пао на под и остао непомичан да лежи.

„Њих двојица су били у истом локалу, када је Игор пришао Ервину, почела је расправа а затим и туча. Крвнички га је ударао. Ервин је пао на под и тако повређен наставио да лежи. Кад је стигла Хитна помоћ могла је да констатује само смрт несрећног младића“ испрчао је за Рину један од очевидаца.

Игор А. је припадник специјалне полицијске јединице у Београду, који је током викенда дошао у родни град Прибој и у тренутку убиства био је ван дужности.

Сахрана Ервину Ћ. Биће органозована у уторак 23. маја 2023.

Иза убијеног Ћелахметовића остале су двије сестре, Емина и Елза, сестричине, стричеви, ујаци, тетке и остала родбина. Оба родитеља су раније преминула.

Несрећни младић Ервин Ч., живио је сам јер су му раније преминули родитељи. У Прибоју сви за њега имају само похвалне ријечи, наводећи да је био миран, пристојан и младић за примјер.
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана