Полицајац осумњичен за убиство у Прибоју изручен у Србију: Након злочина побjегао, ухапшен у Требињу

ГС
Полицајац осумњичен за убиство у Прибоју изручен у Србију: Након злочина побjегао, ухапшен у Требињу

Полицајац Игор А. из Прибоја коју је осумњичен за убиство суграђанина Ервина Ћелахметовића у ноћном клубу, изручен је Србији и налази се у Окружном затвору у Ужицу.

Он се сумњичи да је, након што је младићу задао смртоносне повреде, побjегао са мjеста злочина, а након опсежне потраге пронађен и лишен слободе у Требињу.

- Игор А. до сада се бранио ћутањем, у његовом одусуству спроводиле су се радње вештачења и испитивања сведока које могу да се обаве у одсуству осумњиченог - потврђено је за РИНУ.

Лишени слободе су и његови помагачи који су му помогли да пређе границу, његов отац, близак рођак, али и дjевојка која је запослена као припадница граничне полиције. Њима је истекао притвор и они ће се у даљем поступку бранити са слободе
његовом оцу, рођаку и дjевојци одређен је привор јер су му, како се сумња, помогли да побjегне из Србије.

Иначе, потрага за Игором А., полицајцем осумњиченим за убиство суграђанина Ервина Ћ. из Прибоја, трајала је од ноћи између суботе и недеље протеклог викенда, а сумња се да је побјегао преко границе уз помоћ дјевојке која ради на граничном прелазу.

Пришао његовом столу и ударао га


 речиiма очевидаца, Игор А. је дошао у родни Прибој за викенд и био је са колегом у познатом локалу. Њих двојица су стајали за шанком. У једном тренутку Игор је пришао Ервину Ћ. и почео да се свађа са њим. После расправе одједном је почео да га удара у главу док овај није остао да лежи непомично.

У кафићу је почела вриска, а чуло се " Игоре, уби га".

Иначе, Ервин је остао без родитеља, живео је сам, а сахрану ће организовати рођене сестре, стричеви и остала родбина.

У Прибоју сви за њега имају само похвалне речи, наводећи да је био миран, пристојан и младић за пример.

Огласио се МУП након хапшења


Припадници Министарства унутрашњих послова, Сектора унутрашњу контроле, у сарадњи са полицијским службеницима Државне агенције за истраге и заштиту БиХ (СИПА) и припадницима Министарства унутрашњих послова Републике Српске, ухапсили су И. А. (28) из Прибоја, полицијског службеника Полицијске управе за град Београд, због постојања основа сумње да је извршио кривично дело убиство.

Полицијски службеници су данас у Требињу лоцирали и ухапсили И. А., који се сумњичи да је, у ноћи између 20. и 21. маја око поноћи, у једном угоститељском објекту у Прибоју, задао више удараца мушкарцу (35) који је пао и, како се сумња, ударио главом о шанк.

Тридесетпетогодишњак је од задобијених повреда преминуо у болници у Прибоју

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана