Полицајац који се јуче убио био одликован, његово најмлађе дијете тек проходало

ГС
Полицајац који се јуче убио био одликован, његово најмлађе дијете тек проходало

Сомборски полицајац Бране Ј. (40) извршио је самоубиство након што је супрузи оставио опроштајно писмо, а његово тијело пронађено је на излазу из града према Суботици.

Према незваничним информацијама, на одлуку да одузме себи живот и иза себе остави четворо дјеце и жену, дошао је због нагомиланих дугова, а како медији сазнају ријеч је о награђиваном полицијском службенику.

Бране Ј. сахрањен је јуче на Великом православном гробљу у Сомбору, док је вијест о његовом самоубиству још одјекивала међу мјештанима овог града.

Од признања до дугова?

Ријеч је о полицајцу који је 2014. године добио признање од градоначелника Сомбора на Дан полиције, за остварене резултате као припадник МУП. Том приликом на додјели добио је и ручни сат.

Који су догађаји након успјеха у каријери довели до тога да се након 9 година одлучи на тако драстичан корак и одузме себи живот, није познато.

Како су медији преносили, најмлађе дијете које има са садашњом супругом му је тек проходало.

Подсјетимо, тело полицијског службеника ПУ Сомбор са службеним пиштољем на сједишту поред пронађено је на излазу из града према Суботици, односно Бездану.

Из извора блиских истрази писало се да је несрећни човјек оставио опроштајно писмо. Чим га је пронашла, супруга је обавијестила полицију, која је одмах кренула у потрагу за колегом али нажалост, нису успјели и да му спасу живот.

По незваничним информацијама, несрећни полицајац је био у великим дуговима. Да ли је то пресудило да се одлучи на самоубиство, утврдиће истрага, пише Блиц.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана