Покушао да убије бившу супругу у тржном центру у Београду

Танјуг
Покушао да убије бившу супругу у тржном центру у Београду

БЕОГРАД - Милан Т. (58) из Земуна саслушан због сумње да је 30. децембра у алкохолисаном стању скалпелом покушао да убије бившу ванбрачну супругу Д. П. у тржном центру Ада мол.

Осумњичени за покушај убиства бивше ванбрачне супруге М. Т. (58) се на саслушању бранио ћутањем, односно искористио је законско право да не износи одбрану, саопштено је из Вишег јавног тужилаштва у Београду.

Након саслушања, Тужилаштво је предложило судији за претходни поступак Вишег суда у Београду да му одреди притвор да не би утицао на свједоке и да не би поновио кривично дјело у кратком временском периоду.

М. Т. се на терет ставља кривично дјело убиство у покушају.

Како се наводи у саопштењу, М. Т. је 30. децембра око 18 часова на другом спрату тржног центра Ада мол пришао Д. П. с леђа и ухватио је лијевом руком за косу, па јој је скалпелом који је држао у десној руци задао један убод у предјелу врата.

Жена је успјела да се одбрани, али ју је осумњичени оборио на под гдје јој је задао још један убод скалпелом у предјелу врата, наневши јој посјекотину, наводи се у саопштењу.

Двојица грађана успјела су да савладају М. Т. и задрже га до доласка полиције, а Д. П. је превезена колима Хитне помоћи у Ургентни центар.

М. Т. је том приликом имао у крви 0,86 промила алкохола.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана