Почело је снимање документарне серије о Алекдандру Карађорђевићу

Танјуг
Foto: Агенције

БЕОГРАД - Снимање документарне серије под радним насловом "Круна, држава и народ", а који се бави животном причом престолонасљедника Александра, почело је крајем марта, саопштено је данас из кабинета породице Карађорђевић.

Први кадрови овог документарног ТВ серијала снимљени су у Лондону у хотелу "Клериџиз", која је веома важна и симболилчна локација за овај пројекат, у апартману 212 у ком је Престолонасљедник рођен 1945. године.

Како је наведено из продукције, у наредном периоду снимање ће се наставити на разним локацијама у Србији, али и у другим земљама, уз учешће многих познатих личности.

"Срећан сам што је снимање почело на месту одакле је мој пут кренуо и радујем се даљем учешћу у овом пројекту и причи о неким тренуцима из мог живота, за које сам сигуран да ће бити занимљиви широј јавности. Такође, драго ми је што ће још много људи учествовати и придружити ми се у причању моје животне приче", истакао је Александар Карађорђевић.

Документарну серију самостално продуцира Лазар Вуковић и његова кућа "Wolf Entertainment", познат по једном од његових претходних документараца "Бојси у Београду", посвећен изненада преминулом глумцу Џону Чалису, који је постао популаран управо улогом Бојсија у серијама "Мућке".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана