Петровић: Бјелица није нападнут већ је он нападач

ГС
Петровић: Бјелица није нападнут већ је он нападач

Огласио се Никола Петковић, бивши фудбалер Црвене звезде, те негирао да је пријетио кошаркашу Немањи Бјелици и објаснио, како каже, позадину приче и истину.

Бивши фудбалер који је осумњичен да је у суботу у дјечијој играоници у Београду напао кошаркаша Немању Бјелицу, вријеђао га и пријетио, на саслушању у Првом основном јавном тужилаштву негирао је наводе кривичне пријаве. Он је прво саслушан у Првом основном јавном тужилаштву, а потом пуштен да се брани са слободе, док га је полицији пријавио лично Немања Бјелица. Бивши играч Звезде каже да није напао Бјелицу, него да кошаркаш њега већ мјесецима вријеђа, истакао је Петковић за Информер.

 “Обраћам се поводом лажи које су писане претходног дана али никоме не замерам јер медији не знају истину и позадину приче! Н.Б. није нападнут већ је лично он нападач, лажна жртва својих речи и дела. Н.Б. је последња три, четири месеца константно на дневном нивоу вређао и нападао мене, а ја њега никада и нигде спомињао нисам. У својој одбрани имам мноштво његових порука у којима мене вређа без икаквог основа”, рекао је Петковић за Информер.

Петковић је потом објаснио, како тврди, позадину цијеле приче. Спекулисало се у медијима да је разлог напада жена, а некадашњи играч клуба са “Маракане” открива да ли је то истина.

“Н.Б. се не разводи због мене већ због тога што је био у емотивној вези са својом кумом Мајом Лешић, женом свог најбољег друга и кума Саве Лешића.  Иначе Маја Лешић је била најбоља другарица бивше жене Н.Б. која се у медијима провлачи као неки лош пример. Њих је на делу док су летовали заједно са децом ухватио кум и најбољи друг дотичног Н.Б. Мирјана Бјелица и ја се тада нисмо познавали тако да ја нисам утицао на развој догађаја и њихов развод. Бивша жена Н.Б. је једна дивна мајка и жена максимално посвећена својој деци и то сви знају. Жена која је трпила физичко и психичко насиље, али се борила да спасе породицу због деце док своју куму и најбољу другарицу није затекла у свом кревету. Даље не бих коментарисао 'човека' који је могао да погледа жену свог кума и најбољег друга”, додао је Петковић

Објашњава некадашњи фудбалер да је пришао Бјелици само из једног разлога.

“Мој прилазак њему је био искључиво питање зашто мене вређа и спомиње свакодневно кад он нема никакве везе са мном”, истиче бивши фудбалер Звезде.

Потом се обратио навијачима црвено-бијелих.

“За звездашку јавност је јако битно да зна да је он рођени партизановац и да му сем бивше жене нико у породици као ни он не навија за Звезду. Извор је тачан и наравно знате ко. Све сто је рекао је лаж, а да ја будем задржан у притвору је звао преко везе, а људе који су за то ургирали ћу ако будем морао јавно именовати у свим медијима. Као и изјаву адвокатице Н.Б. да ће ме уништити. Надам се да после овога више нећу морати да се оглашавам, а ви се бавите Немањом, Мајом и Савом, а не нечијим лажима”, поручио је Петковић.

Прочитајте и:

Огласило се тужилаштво о нападу на Бјелицу

Објављен снимак напада на Бјелицу (ВИДЕО)

Немања Бјелица нападнут у дјечијој играоници

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана