Пантић: Kућни притвор je велика победа за нас

Танјуг
Пантић: Kућни притвор je велика победа за нас

​БЕОГРАД - Син бившег припадника косовске полиције Дејана Пантића, Предраг Пантић, изјавио је вечерас да је кућни притвор који је одређен његовом оцу велика побједа за породицу и додао да се нада даљем рјешавању ситуације на простору јужне српске покрајине.

"Данас после три недеље, баш лепе вести за нас. Није то ништа готово, мој отац је пребачен у кућни притвор, али ово је ситуација где нисмо знали у каквим је условима и шта се дешава са њим. Због његовог здравственог стања велика победа за нас је да буде са нама, па да сви заједно прођемо даљи процес до његовог коначног ослобођења и пуштања скроз на слободу", рекао је Пантић за телевизију Прва.

Навео је да тренутно нема информацију када ће његов отац доћи кући, али да вјерује да ће то бити вечерас.

Пантић је захвалио свима који су свих ових дана даноноћно, по киши и снијегу, били на барикадама, Канцеларији за КиМ и предсједнику Србије Александру Вучићу.

"Свима хвала што су били уз нас и верујте, без њих не знам колико би се за ово чуло и шта би било са мојим оцем. Кућни притвор је тренутно велика победа за нас и надамо се даљем решавању целе ситуације на КиМ, да и други ухапшени буду пуштени и да свим породицама буде лакше, као и целом народу на овом простору", рекао је Пантић.

Такође, изразио је наду да ће ово бити посљедњи пут да се политички и институционално хапсе Срби и на тај начин застрашује српски народ, као и да ће коначно почети нормализација живота на КиМ.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана