Палма поднио кривичну пријаву против Маринике Тепић

Танјуг
Foto: Агенције

ЈАГОДИНА - Предсједник Јединствене Србије(ЈС) Драган Марковић Палма поднио је данас кривичну пријаву против потпредсједнице Странке слободе и правде(ШП) Маринике Тепић основном суду у Јагодини због повриједе угледа и части.

Ријеч је о наводима које је Тепић изнхела у документарном филму „Јунаци доба злог", емитованог 09. 02. 2022. године на ТВ Н1 у коме Марковића доводи у везу са сексуалним злостављањем и подвођењем малољетнице, наведено је у саопштењу градске управе Јагодине.

Тепићева је у тој емисији изјавила, подсјећа се, да је да је једна дјевојка јануара 2019. године у једном од станова у Јагодини, који су наводно служили за подвођење малолетница, била толико сексуално злостављана да је завршила у болници, што је Тепићева сазнала од једног полицијског службеника.

"Тепићева је цијели тај наводни случај повезала са мојим именом", изјавио је Марковић, а пренето у саопштењу и нагласио да је Општа болница у Јагодини саопштила да таквог случаја у тој болници није било, као и да такав случај није могуће прикрити имајући у виду строге процедуре.

Он је додао да је данас поднио још један поднесак против предсједнице ШП у Јагодини Катарине Јокић у којој је, како је рекао, тражио вјештачење њеног здравственог стања.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана