Ово су родитељи из Новог Пазара који су остали без четворо дјеце: Оцу који је жив горио потребни крв и кожа

ГС
Ово су родитељи из Новог Пазара који су остали без четворо дјеце: Оцу који је жив горио потребни крв и кожа

Држављанин Египта А. А. је тешко повређен у пожару у Новом Пазару након што је покушао да спаси своје четворо деце која су настрадала, док је њихова мајка А. А. том приликом лакше повређена.

Пожар је букнуо јуче ујутру око 7 сати у новопазарском насељу Јалија, а како се сумња узрок пожара је гријалица на којој се сушио веш. Несрећни отац жив је горио како би помогао својим малишанинама, али није успио.

На друштвеним мрежама рођаци А. А. моле све грађане да помогну оцу који је у трену изгубио цијелу породицу. Љекари се боре за његов живот.

- Моја четири сестрића су настрадала у пожару који се догодио у Новом Пазару, а моја снајка и брат су у тешком стању након пожара. Молим вас да нам помогнете и помолите се за здравље мог брата и његове жене - написала је једна од рођака повређеног човека А. А., који је изгубио дЈецу и додала:

- Стање мог брата је забрињавајуће и хитно су нам потребни даваоци коже и крви у Београду.

Др Шефћет Хајровић из Опште болнице у Новом Пазару јуче је рекао за Курир да су деца довезена колима Хитне помоћи, а да је њих отац у веома лошем стању.

- Отац има преко 50 одсто опекотина на тИЈелу, а имао је и проблема са дисајним путевима. Интубиран је и после стабилизације хитно је транспортован за Београд. Мајка дЈеце имала је лакше опекотине на челу и рукама, и она је остала на посматрању на Одељењу хирургије у новопазарској болници - рекао је јуче др Хајровић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана