Откривен мотив убиства Ное Миливојев

ГС
Откривен мотив убиства Ное Миливојев

Огњен Д. (33), осумњичен да је на свиреп начин убио Ноу Миливојев (18) у дворишном стану, односно, кући у самом центру Београду, према ономе што је, како је речено за Телеграф, истрага показала, ради се о - злочину из страсти.

"Ријеч је о злочину из страсти, љубомори, а сумња се да су у све били умијешани наркотици. Такође је према првим, незваничним информацијама, приликом прегледа његовог компјутера откривено да је тражио на Интернету како да се отараси тијела и у коју хемикалију да потопи тијело и доказе како би уништио трагове", речено је за наш портал.

Огњен Д. је саслушан у Више јавном тужилаштву, а на терет му се ставља кривично дјело тешко убиство за које је запријећена казна доживотног затвора.

Осумњичени се на саслушању бранио ћутањем, односно искористио је своје законско право да не износи одбрану. Иако је, подсјетимо, приликом хапшења одмах све признао.

Тужилаштво је судији за претходни поступак Вишег суда у Београду предложило да Огњену Д. одреди притвор да не би утицао на свједоке, да не би поновио кривично дјело у кратком временском периоду и због узнемирења јавности.

Према наредби о спровођењу истраге, сумња се да је неутврђеног дана, у периоду од 17. јуна до 6. јула, у стану у којем пријављено станује у центру Београда, на свиреп и подмукао начин убио оштећену Н. М.

Ово је урадио тако што је, како се сумња, када је Н. М, са којом је био у емитивној вези, дошла код њега у стан, осумњичени ушао са њом у вербални и физички сукоб, те ју је највјероватније лишио живота дављењем и уз помоћ, највјероватније ножа, исјекао тијело на више дијелова.

Потом је те дијелове тијела распоредио у већу пвц кутију, мање пвц буре, један мањи балон за воду и једну пвц канту у коју је након тога сипао за сада непознату хемикалију, како би хемијским путем разложио све дијелове тијела, и на тај начин лакше се ослободио тијела и сакрио све трагове.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана