Отац Малчанског берберина разговарао са Моникиним родитељима: Плакали смо док није нађена

kurir.rs
Отац Малчанског берберина разговарао са Моникиним родитељима: Плакали смо док није нађена

Душко Јовановић, отац Нинослава Јовановића (46) позвао је данас први пут телефоном Роберта К., оца девојчице Монике (12) коју је Малчански берберин отео и злостављао 10 дана рекавши да је њему и супрузи Славици много жао због свега и да су били уплакани нон стоп док дијете није пронађено.

Душко се извинио Роберту за недјела свог сина рекавши да би га због тога што је учинио требало објесити.

„Ја сам Душко, отац ухваћеног Нинослава. Ја сам хтио више пута вас да контактирам али нисам имао ни снаге да вас позовем да дијелимо нашу исту муку и ви и ми. Ја сам био најсрећнији када су дијете нашли и пронашли. Вјеровали или не, то од срца вам кажем. Много нам је тешко, много нам је жао дјетета. Ако можете схватите наш бол, нашу муку. Када су дијете нашли нама је 50 одсто пао камен са срца, а он сад шта је заслужио брате нека заслужи.

Ја сам рекао и опет кажем - заслужује најтежу казну да се вјеша доле код споменика, на турски начин, да буде примјер свима”, обратио се Душко Роберту дрхватим гласом у разговору, пише Блиц.

Он је поздравио Монику и његову супругу Александру и понудио помоћ.

„Поздравите вашу супругу, поздравите малу Монику у моје и супругино име. Ако треба нека помоћ обратите се, дођите код нас да поразговарамо као пријатељи, као људи. Нама је стварно много жао мале Монике. Ми смо нон-стоп били уплакани, и жена и ја док дијете није пронађено, ако хоћете вјерујте. Хвала што сте чули мој глас и моје извињење. Пријатно видимо се”, завршио је Душко телефонски разговор док му је у руци подрхтавао телефон од узбуђења.

Моникин отац Роберт је показао колико је велики човјек јер је без иједне пријеке ријечи саслушао Душка и разговор завршио ријечима, “добро хвала Вам”.

Када му је Душко рекао да им је жао Монике, Роберт је одговорио “вјерујем Вам”, показавши да упркос свему што је његова кћерка преживјела од стране Душковог сина, у његовом срцу нема ни трунке мржње према Јовановићевој породици.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана