Опозиција тврди да је Мариники Тепић угрожено здравље

ГС
Опозиција тврди да је Мариники Тепић угрожено здравље

Опозициона Странка слободе и правде (ССП) из Србије саопштила је да ће њена потпредсједница Мариника Тепић свакодневно примати инфузије, наводећи да јој је штрајк глађу у који је ступила 18. децембра угрозио здравље.

Тепић је започела штрајк глађу 18. децембра захтијевајући поништавање избора, а 21. децембра прикључиле су јој се још двије чланице опозиционе коалиције “Србија против насиља” Јелена Милошевић и Данијела Грујић.

Другопласирана опозициона листа “Србија против насиља”, чија је чланица ССП, не признаје резултате избора и тврди да је владајућа Српска напредна странка до побједе дошла изборном крађом, преноси ЦдМ.

Предсједник Србије Александар Вучић изјавио је 21. децембра да су избори одржани 17. децембра “били до сада најчистији и најпоштенији”.

У Србији се од 18. децембра на позив коалиције “Србија против насиља” одржавају протести испред Републичке изборне комисије.

Грађани Србије гласали су 17. децембра на парламентарним, покрајинским и локалним изборима у 65 градова и општина, укључујући Београд.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана