Вучић: Они који вријеђају српску дјецу и жене да иду на лијечење

Срна
Вучић: Они који вријеђају српску дјецу и жене да иду на лијечење

БЕОГРАД - Предсједник Србије Александар Вучић поручио је да треба да иду на лијечење они који су у Загребу носили поруке са увредљивим садржајима према српским женама и дјеци, наглашавајући да је, очигледно, ријеч о педофилима и силоватељима.

"То шта ће радити са нашим женама и децом говори о њима више него о Србима и о нашим женама и о нашој деци. Тако да сам сигуран да то није ни већина хрватског народа, него део оних који од своје мржње не зна шта ће", рекао је Вучић новинарима у Пожеги.

Коментаришући то што је он лично предмет свакодневног интересовања хрватских медија, Вучић је поновио да њима очигледно смета што Србија у задње вријеме биљежи огроман економски раст, али да они у својим извјештајима не наводе податке о томе, јер им очито сметају.

Вучић је поручио да Србија данас не иде ни против кога, али да он не може и неће да се извињава Хрватској ни за "Бљесак", ни за "Олују", ни за Јасеновац, ни Пребиловце и друга стратишта.

Када је ријеч о учесталим нападима на његову дјецу, Вучић је рекао да ће свој став о томе изнијети вечерас на "једној телевизији".

Српско народно вијеће /СНВ/ објавило је јутрос на свом званичном "Твитер" налогу фотографију са непримјереном поруком навијача "Динама" на загребачким улицама, у којој се помињу српске жене и дјеца, уз усташке симболе. На фотографији група младића, уз пријетећу поруку Србима, носи и заставе паравојних формација Хрватских одбрамбених снага (ХОС).

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана