Огласио се младић претучен у Сутомору: „Поломили су ми нос, имам хематоме по глави…”

ГС
Огласио се младић претучен у Сутомору: „Поломили су ми нос, имам хематоме по глави…”

БЕОГРАД - Младић из Србије В. М. огласио се синоћ и потврдио да је претучен у Сутомору. Објелоданио је и да је задобио тешке телесне повреде.

Нападнути В. М. је објаснио шта се догодило, а његову изјаву пренијела је Инстаграм страница "Serbialive".

- Поздрав, тачне су информације са лица места, од очевидаца како сте пренели. Нападнут сам синоћ на шеталишту у Сутомору од стране два, мени непозната, млађа човека који су били видно под утицајем некаквих стимуланса и очигледно агресивни. Видео сам да се кошкају, како међусобно, тако и са пролазницима насумично. Видевши то, покушао сам мирно да их обиђем и наставим своју путању (притом нисмо имали никакву вербалну комуникацију). Међутим, осетио сам снажан ударац у пределу главе (са леђа) и тада су почели да ударају јако и неконтролисано, без икаквог разлога апсолутно, ничим изазвано заиста - навео је нападнути младић и додао.

- Нос је поломљен, брада ми је зашивена и имам хематоме по целој глави, осећам се лоше и заиста не могу да схватим зашто је ово учињено. По природи нисам конфликтан, напротив. Конобари из оближњег кафића су ми помогли док није стигла помоћ. Очевидаца је било много, а све се десило у шпицу између 20. и 21. час - навео је мушкарац из Србије.

Подсјетмо, како је наведено на мрежама, насилници су били бијесни јер су избачени из неког кафића, послије чега су правили хаос на улици и претукли В. М.

Он је превезен колима Хитне помоћи, а два хулигана одмах ухапшена и одведена.

- У једном тренутку, агресивац је опсовао полицајца. Већина ствари које су причали су биле неповезане јер су сигурно под утицајем неке дроге - наводи се у објави на тој страници.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана