Одређен притвор осумњиченом да је пријетио смрћу сину и жени

Tanjug
Foto: Printscreen

СМЕДЕРЕВО- На приједлог Основног јавног тужилаштва у Смедереву, суд је одредио до 30 дана М.М. (67) због сумње да је претио смрћу свом сину и супрузи.

 Притвор је осумњиченом за кривично дјело насиље у породици одређен због постојања особитих околности које указују да би у кратком временском периоду учинио кривично дјело којим пријети, саопштило је то тужилаштво.
 

    Осумњичени се терети да је у два наврата својој супрузи и сину упутио озбиљне пријетње по живот и тијело.
    

Сумња се да је најпре у породичној кући, приликом вербалне расправе због нерашчишћених имовинских односа, рекао да ће убити и њих и себе.
 

    Затим је назвао и поновио пријетње у телефонском разговору са дежурном службом након што је сам позвао службени број Полицијске управе Смедерево 192, пријављујући оштећене да га вербално малтретирају.
   
     Тужилаштво је најпре осумњиченом одредило задржавање, а потом је, с обзиром да је утврђено да су породични односи очигледно озбиљно поремећени, као и с обзиром на више пута упућене пријетње оштећенима, што све представља особите околности које указују да би у кратком временском периоду учинио кривично дјело којим пријети, предложено и одређивање притвора."

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана