Очевидац описао језиво убиство у Пироту: Ушла је у продавницу да купи воће, а онда је одјекнуо пуцањ

ГС
Foto: Танјуг

ПИРОТ - Ушла је у продавницу да купи воће, а онда је одјекнуо пуцањ, рекао је очевидац јутрошњег ужасавајућег догађаја у Пироту, када је Мирослав М. (55) упуцао своју бившу партнерку Сању М.

„Жена је ушла да бира воће, чујем одједном страшан пуцањ, мислио сам да сам ја мртав. Излази продавачица и каже 'Лежи у крви једна жена'. У главу је упуцана. Нисам ни био свјестан шта се десило, изашао сам и онда је дошла Хитна помоћ и полиција“ описује један од очевидаца злочина за Плус Онлајн.

Како се сазнаје, Мирослав је око 9:45 часова ушао у ПУ Пирот и пријавио да је у центру града, на Тргу Ослободиоца , испалио метак из пиштоља у главу бивше емотивне партнерке.

Сања је задобила повреде главе, након чега је преминула.

Мирослав је полицајцима у станици предао пиштољ из којег је пуцао, пише Блиц.

Нападач наводно има криминални досије.

Сања, која је водила продавницу обуће, недавно је раскинула везу са Мирославо , што је могући мотив овог злочина.

„Сумња се да убица није могао да се помири с чињеницом да га је Сања М. оставила након дугогодишње тортуре и насиља које је доживјела од њега, па је наставио да је прогања“ каже за Курр  извор из истраге.

„ Жртва је буквално учинила све да се склони од насилника, али је он пратио, претио, тукао и то су сви у граду знали. Не знам када је тачно ставила тачку на њихову везу, али је то вероватно било недавно, чим ју је сад убио.“ Додаје извор.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана