Очевици открили језиве детаље погибије младића

GS
Очевици открили језиве детаље погибије младића

Тинејџер Вукан Кнежевић (18) из Аранђеловца, син угледних љекара из тог града погинуо је јуче на магистралном путу Чачак-Пожега, док је његова дјевојка (17) тешко повређена када је на њихову хаубу "реноа" пала дивља свиња са литице и изазвала стравичан удес

Подсјетимо, стравична несрећа догодила се јуче у поподневним сатима у мјесту Паковраће. Нажалост, на лицу мјеста преминуо је тинејџер док је његова девојка у свјесном стању хоспитализована је у чачанску болницу, са тешком повредном кичме.

– Били смо у колони и „рено“ којим је управљао дечко из Аранђеловца нажалост никако није могао да избегне удес. Наиме, иако се причало да је њему на пут истрчала дивља свиња и да је он ударио у њу, а од силине ударца се закуцао у аутобус из супротног правца ситуација је била мало другачија – каже очевидац и додаје:

– Дивља свиња је пала са литице и то на хаубу „реноа“! Хауба се подигла и дечко није видео где вози, од шока је покушао да ухвати правац и у целој тој заврзлами ударио у у ћошак аутобуса. Нажалост, дечко је преминуо на лицу места, док је дјевојка задобила тешке тјелесне повреде.
Како је даље навео очевидац ове стравичне саобраћајне несреће, тинејџер није могао да избјегне удес.

– Дечко није крив, замислите да док возите буквално са неба падне дивља свиња на ваша ауто. Звучи као на филму, али истинито. Кажу да су ловци у том пределу јурили дивље свиње и да је једна како би се спасила буквално бежећи завршила на литици и пала право на ауто – наводи саговорник и додаје:

– Када је дивља свиња пала на хаубу, од силине ударца је и пала на коловоз и дигла се и почела да трчи, да бежи и дечко док се прибрао закуцао се у аутобус. Није тачно да је возио неплилагођеном брзином, јер је била гужва, колона и да је можда хтео није могао јер је саобраћај био спорији.

Очевидац јучерашње несреће описао је и да су сви покушали да помогну путницима у „реноу“ након несреће.

– Када је дошло до судара, покушали смо да им помогнемо, неко је звао полицију и Хитну помоћ. Неко је покушао до њих, причали су са девојком, нажалост, видело се да дечко не даје знаке живота – каже он и додаје:

– Сећам се, девојка је питала да ли јој је дечко жив и да ли је добро. Причали су јој да јесте, како јој не би погоршали стање. Међутим, у том тренутку он више није био жив…
Истрага је у току и она ће утврдити све детаље ове стравичне саобраћајне несреће.

Вукан Кнежевић је 13. децембра напунио 18 година и прославио је пунољетство, а за неколико дана требао је да прослави са дјевојком годишњицу везе, пише Курир.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана